Μπορεί να έχετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις στην παραγωγή ατμού, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε το σωστό υγρό; Χωρίς τα υγρά, το e-cig σας είναι άχρηστο. Σε ένα e-cig, ο ατμοποιητής είναι ο εγκέφαλος, η μπαταρία είναι η καρδιά και η ψυχή είναι το υγρό της. Λοιπόν, πώς να επιλέξετε ένα τέλειο ηλεκτρονικό υγρό για τη συσκευή σας;

  1. Επιλέξτε γεύση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η γεύση του υγρού. Αν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα έχετε πολλές επιλογές, όπως καπνικά, φρουτώδη, καφέ, κρέμες, μέντες και άλλα. Τα μείγματα είναι απεριόριστα. Υπάρχουν επίσης αλκοολικές γεύσεις όπως μπράντυ, μπύρα, κρασί και άλλα. Επιλέξτε λοιπόν αυτό που θέλετε.

2. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας το επίπεδο νικοτίνης που σας ταιριάζει

Μόλις τελειώσετε με τη γεύση του e-liquid, θα πρέπει να δείτε τη δύναμη της νικοτίνης. Εάν είστε ελαφρύς καπνιστής, τότε το 3 με 6mg επιπέδου νικοτίνης θα είναι το καλύτερο. Για τους μέσους καπνιστές, είναι 9 έως 12 mg. Λοιπόν, αν είστε βαρύς καπνιστής και θέλετε να απολαύσετε ένα αρκετά μεγάλο χτύπημα, πηγαίνετε για 14 εώς 18mg επίπεδο νικοτίνης.

3. VG – PG (Γλυκερίνη – Προπυλενογλυκόλη)

Πρέπει να επιλέξετε το διάλυμα βάσης, δηλ. VG- Φυτική γλυκερόλη(γλυκερίνη κοινώς) ή PG- Προπυλενογλυκόλη. Η PG παράγει μικρό όγκο ατμού, αλλά προσφέρει περισσότερη γεύση. Η VG έρχεται με μια γλυκιά γεύση και παράγει περισσότερο ατμό. Μπορείτε να πειραματιστείτε με αναλογίες για να δείτε με βάση τα δικα σας γούστα που βρίσκεται το sweet spot ή διαφορετικά ακολουθήστε την πρόταση του κατασκευαστή. Ωστόσο, για το καλύτερο αποτέλεσμα κοινώς επιλέξτε 60 VG και 40 PG.

4. Γευτείτε το και μυρίστε το

Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να δοκιμάσετε τις γεύσεις. Η γεύση φράουλας μιας μάρκας μπορεί να έχει διαφορετική γεύση από τις γεύσεις φράουλας άλλης μάρκας. Κάντε μερικά πειράματα και μπορεί να αποκτήσετε το καλύτερο.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση